Palvelut: Reseptit

Olemme avoinna / We are open
ma-pe / mon-fri 8-20,
la / sa 9-18

MAKSUKORTIT
Apteekissamme ovat
käytössä tavallisimmat maksukortit.Apteekissamme saat lääkkeet niin tutuilla paperiresepteillä kuin uusilla eResepteillä. Tasapuolisen asioinnin takaamiseksi meillä on reseptiasiakkaille vuoronumerolaite. Näin jokainen pääsee vuorollaan henkilökohtaiseen palvelupisteeseen.

Palveluumme kuuluu seurata asiakkaiden lääkkeiden mahdollisia yhteisvaikutuksia, päällekkäisyyksiä ja haittavaikutuksia. Kun keskität lääkeostokset apteekkiimme, pysyy lääkeseuranta automaattisesti ja maksutta ajan tasalla. Halutessasi voimme tulostaa teille lääkekortin meillä tehtyjen ostojen perusteella. Lääkekortista veloitamme 5€:n palvelumaksun.
 

 
Sähköisten reseptien uusiminen on meillä maksutonta. Kuopion terveyskeskukseen lähetetyt sähköiset reseptit uusiutuvat huomattavasti entisiä paperisia reseptejä nopeammin, joskus jopa saman arkipäivän aikana. Uusimme myös muiden terveysasemien asiakkaiden, yksityisten lääkäriasemien sekä sairaaloiden reseptejä puhelimitse tai eResepti-järjestelmän kautta. Uusimispalvelu on sähköisten uusintojen osalta maksuton. Jos reseptin uusiminen vaatii lääkärille soittamista, veloitamme palvelusta 2€ kerta reseptien lukumäärästä huolimatta. Reseptien uusimisesta saa S-Bonusta.

Apteekkimme voi säilyttää paperisia reseptejänne tai potilasohjeita maksutta kansiossa. Tällöin tarvittavat asiakirjat eivät pääse hukkumaan, vaan odottavat täällä kun haluat seuraavan kerran tulla hakemaan lääkkeitäsi. Kaikki sähköiset reseptit löytyvät myös esimerkiksi Kela-kortilla.

Jos matkustat Schengen-alueella, voimme tehdä teille mukaan Schengen-todistuksen. Schengen-todistusta tarvitaan huumaavien tai pääasiassa keskushermostoon vaikuttavien lääkkeiden kuljettamiseen Schengen-alueella. Palvelu maksaa 10€.

Dialyysipotilaita palvelemme ilmaisella kotiinkuljetuksella kaupunkialueelle!


Kuopion 3. apteekki, Haapaniemenkatu 24-26, 70110 KUOPIO, Puh. 017 287 6600 (pvm/mpm) » Kartta, apteekki(a)kuopiontoriapteekki.fiMobiili